Zavřít

Kategorie

Informace

Nedávné objednávky (+)

Zobrazit všechny ->

Výrobci

Nejprodávanější produkty

EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Tato povinnost se v současné době vztahuje pouze na některé typy plateb, zejména platby on-line převodem.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a nakládání s těmito údaji (dále jen: „GDPR”) je JETProduction s.r.o., IČO 24295191, Uzbecká 1463/1, PRAHA 10, 101 00,  zapsaná v obchodním rejstříku vedeném v oddíle C, vložka 193951 u Městského soudu v Praze.

Jaké údaje zpracováváme

Zpracováváme všechny údaje které nám sami poskytnete k uskutěčnění nákupu na našem eshopu 24hodinovka.cz

Pokud si u nás např. objednáte zboží, potřebujeme od vás údaje, které jsou v objednávkovém procesu označené jako povinné (jedná se především o vaše jméno, příjmení, doručovací adresu, telefon). Bez těchto nezbytných údajů bychom vám nebyli schopni správně doručit zboží.

Dále pro účely prodeje zboží potřebujeme vaši e-mailovou adresu, na kterou vám zašleme potvrzení objednávky, které zároveň slouží jako potvrzení uzavřené kupní smlouvy, a kopii obchodních podmínek a reklamačního řádu.

Osobní údaje, které o vás zpracováváme

Při návštěvě naší webové stránky www.24hodinovka.cz shromažďujeme vámi poskytované informace, jako jsou např. IP adresa, datum a čas přístupu na naší webovou stránku, informace o vašem internetovém prohlížeči, operačním systému apod.

Můžeme také zpracovávat informace o vašem chování na našich webových stránkách, tj. např. jaké odkazy na našich webových stránkách navštívíte a které zboží je vám zobrazeno, případně jaké máte zboží vloženo v košíku. Informace o vašem chování na webu jsou však z důvodu vašeho maximálního soukromí anonymizované, a proto je není možno přiřadit ke konkrétnímu uživateli, osobě.K těmto informacím nám pomáhají tzv. Cookies.

Co jsou soubory Cookies

Soubory Cookies jsou malé textové soubory, které vzniknou navštívením každé webové stránky. Soubory Cookies prohlížeč (Google, Internet Explorer, Mozilla, Opera atd.) trvale ukládá do počítače, to slouží k tomu, aby byla prezentace na internetu celkově uživatelsky přívětivější, efektivnější a bezpečnější. Využívá se jako standardní nástroj pro ukládání informací o tom, jak jsou naše stránky využívány.

Náš obchod používá v rámci zvyšování kvality služeb, personalizace nabídky, sběru anonymních dat a pro analytické účely ve své prezentaci tzv. soubory cookie. 

Nezbytné cookies - Cookies nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb. Pro použití těchto cookies není vyžadován souhlas.

Analytické a marketingové cookies - Pro použití ostatních souborů cookies je vyžadován souhlas. Cookies spadající do této kategorie jsou využívány zejména pro anonymní sledování návštěvnosti a činnosti uživatelů na našich webových stránkách. Díky tomu můžeme sledovat, co se zákazníkům líbí a zlepšovat naše služby a cílit reklamní kampaně.

Předávání vašich osobních údajů třetím stranám

Vaše osobní údaje předáváme smluvnímu dopravci, který vám doručuje vaše objednané zboží, kdybychom neměli vaše povolení předat osobní údaje dopravci, tak bychom nebyli schopni realizovat vaší objednávku. Tyto údaje dopravci předávámeme podle toho, jak jste je vyplnili v objednávce. Takto předané údaje zahrnují především vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, tel. číslo, na kterém vás může dopravce kontaktovat, a pokud nebylo zboží uhrazeno předem, tak i případně částku, kterou je třeba při převzetí zboží uhradit. Dopravce je ve vztahu k osobním údajům, které mu předáváme, oprávněn zpracovávat je pouze pro účely doručení zboží a poté osobní údaje bezodkladně smazat.

Předání osobních údajů za účelem realizace platby

Předáváme Vaše platební údaje v rámci realizace plateb při nákupu na našem e-shopu příslušné finanční instituci nebo příslušnému poskytovateli platebních služeb.
Naše společnost neshromažďuje a ani nemá údaje o platebních kartách, kterými u nás platíte. Údaji o vašich platebních kartách disponuje pouze zabezpečená platební brána a příslušná bankovní instituce.

Předávání vašich osobních údajů poskytovatelům datových úložišť.

K ukládání dat využíváme služeb datových uložišť. Provozovatelé datových uložišť tak mají přístup k námi takto evidovaným údajům, avšak tyto osoby nejsou oprávněny s těmito údaji jinak nakládat. S těmito osobami jsou uzavřeny dohody na ochranu Vašich osobních údajů.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR dle současné legislativy máte 

právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR

právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů Ppk. Sochora27,

170 00, Praha 7 v případě, že se domníváte, že bylo porušeno vaše právo na ochranu

osobních údajů.

Jak dlouhou dobu u nás zpracováváme vaše osobní údaje

Vaše osobní údaje jsou u nás zpravidla uloženy po dobu realizace našeho vzájemného smluvního vztahu a dále pak po dobu trvání promlčecí doby jakéhokoliv našeho nebo i Vašeho souvisejícího nároku.

Pokud však Vaše osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, pak takové Vaše osobní údaje jsou u nás uloženy nejdéle po tu dobu, na kterou jste nám udělili souhlas, tj. zpravidla po dobu 5 let od udělení souhlasu, nebo do odvolání Vašeho souhlasu, odvoláte-li jej ještě před uplynutím této doby.

Dále upozorňujeme, že ty osobní údaje, které jsou nezbytné pro řádné poskytnutí služeb, resp. pro splnění všech našich povinností, ať již tyto povinnosti vyplývají ze smlouvy mezi námi či z obecně závazných právních předpisů musíme zpracovávat bez ohledu na vámi udělený souhlas po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy či v souladu s nimi (např. u daňových dokladů je touto dobou doba nejméně 10 let).

Při zpracování osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování včetně profilování, uvedenému v čl. 22 GDPR.

Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 20. 5. 2018.


Follow us on Facebook