Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a nakládání s těmito údaji (dále jen: „GDPR”) je JETProduction s.r.o., IČO 24295191, Uzbecká 1463/1, PRAHA 10, 101 00,  zapsaná v obchodním rejstříku vedeném v oddíle C, vložka 193951 u Městského soudu v Praze.

Jaké údaje zpracováváme

Zpracováváme všechny údaje které nám sami poskytnete k uskutěčnění nákupu na našem eshopu 24hodinovka.cz

Pokud si u nás např. objednáte zboží, potřebujeme od vás údaje, které jsou v objednávkovém procesu označené jako povinné (jedná se především o vaše jméno, příjmení, doručovací adresu, telefon). Bez těchto nezbytných údajů bychom vám nebyli schopni správně doručit zboží.

Dále pro účely prodeje zboží potřebujeme vaši e-mailovou adresu, na kterou vám zašleme potvrzení objednávky, které zároveň slouží jako potvrzení uzavřené kupní smlouvy, a kopii obchodních podmínek a reklamačního řádu.

Osobní údaje, které o vás zpracováváme

Při návštěvě naší webové stránky www.24hodinovka.cz shromažďujeme vámi poskytované informace, jako jsou např. IP adresa, datum a čas přístupu na naší webovou stránku, informace o vašem internetovém prohlížeči, operačním systému apod.

Můžeme také zpracovávat informace o vašem chování na našich webových stránkách, tj. např. jaké odkazy na našich webových stránkách navštívíte a které zboží je vám zobrazeno, případně jaké máte zboží vloženo v košíku. Informace o vašem chování na webu jsou však z důvodu vašeho maximálního soukromí anonymizované, a proto je není možno přiřadit ke konkrétnímu uživateli, osobě.K těmto informacím nám pomáhají tzv. Cookies.

Co jsou soubory Cookies

Soubory Cookies jsou malé textové soubory, které vzniknou navštívením každé webové stránky. Soubory Cookies prohlížeč (Google, Internet Explorer, Mozilla, Opera atd.) trvale ukládá do počítače, to slouží k tomu, aby byla prezentace na internetu celkově uživatelsky přívětivější, efektivnější a bezpečnější. Využívá se jako standardní nástroj pro ukládání informací o tom, jak jsou naše stránky využívány.

Náš obchod používá v rámci zvyšování kvality služeb, personalizace nabídky, sběru anonymních dat a pro analytické účely ve své prezentaci tzv. soubory cookie. 

Nezbytné cookies - Cookies nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb. Pro použití těchto cookies není vyžadován souhlas.

Analytické a marketingové cookies - Pro použití ostatních souborů cookies je vyžadován souhlas. Cookies spadající do této kategorie jsou využívány zejména pro anonymní sledování návštěvnosti a činnosti uživatelů na našich webových stránkách. Díky tomu můžeme sledovat, co se zákazníkům líbí a zlepšovat naše služby a cílit reklamní kampaně.

Předávání vašich osobních údajů třetím stranám

Vaše osobní údaje předáváme smluvnímu dopravci, který vám doručuje vaše objednané zboží, kdybychom neměli vaše povolení předat osobní údaje dopravci, tak bychom nebyli schopni realizovat vaší objednávku. Tyto údaje dopravci předávámeme podle toho, jak jste je vyplnili v objednávce. Takto předané údaje zahrnují především vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, tel. číslo, na kterém vás může dopravce kontaktovat, a pokud nebylo zboží uhrazeno předem, tak i případně částku, kterou je třeba při převzetí zboží uhradit. Dopravce je ve vztahu k osobním údajům, které mu předáváme, oprávněn zpracovávat je pouze pro účely doručení zboží a poté osobní údaje bezodkladně smazat.

Předání osobních údajů za účelem realizace platby

Předáváme Vaše platební údaje v rámci realizace plateb při nákupu na našem e-shopu příslušné finanční instituci nebo příslušnému poskytovateli platebních služeb.
Naše společnost neshromažďuje a ani nemá údaje o platebních kartách, kterými u nás platíte. Údaji o vašich platebních kartách disponuje pouze zabezpečená platební brána a příslušná bankovní instituce.

Předávání vašich osobních údajů poskytovatelům datových úložišť.

K ukládání dat využíváme služeb datových uložišť. Provozovatelé datových uložišť tak mají přístup k námi takto evidovaným údajům, avšak tyto osoby nejsou oprávněny s těmito údaji jinak nakládat. S těmito osobami jsou uzavřeny dohody na ochranu Vašich osobních údajů.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR dle současné legislativy máte 

právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR

právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů Ppk. Sochora27,

170 00, Praha 7 v případě, že se domníváte, že bylo porušeno vaše právo na ochranu

osobních údajů.

Jak dlouhou dobu u nás zpracováváme vaše osobní údaje

Vaše osobní údaje jsou u nás zpravidla uloženy po dobu realizace našeho vzájemného smluvního vztahu a dále pak po dobu trvání promlčecí doby jakéhokoliv našeho nebo i Vašeho souvisejícího nároku.

Pokud však Vaše osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, pak takové Vaše osobní údaje jsou u nás uloženy nejdéle po tu dobu, na kterou jste nám udělili souhlas, tj. zpravidla po dobu 5 let od udělení souhlasu, nebo do odvolání Vašeho souhlasu, odvoláte-li jej ještě před uplynutím této doby.

Dále upozorňujeme, že ty osobní údaje, které jsou nezbytné pro řádné poskytnutí služeb, resp. pro splnění všech našich povinností, ať již tyto povinnosti vyplývají ze smlouvy mezi námi či z obecně závazných právních předpisů musíme zpracovávat bez ohledu na vámi udělený souhlas po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy či v souladu s nimi (např. u daňových dokladů je touto dobou doba nejméně 10 let).

Při zpracování osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování včetně profilování, uvedenému v čl. 22 GDPR.


 

Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0 Kč
Celkem 0 Kč

K pokladně

Kategorie

Časově omezené akční nabídky (+)


  • Acana Heritage Puppy Large Breed 2 x 17 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 660 Kč

    3 780 Kč





  • Acana prairie poultry 2 x 17 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 104 Kč

    3 354 Kč





  • Acana Heritage Cobb Chicken & Greens 2 x 17 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 496 Kč

    3 616 Kč





  • ACANA REGIONALS WILD PRAIRIE DOG 2 x 11.4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 074 Kč

    3 194 Kč





  • ACANA HERITAGE SENIOR 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    2 628 Kč

    2 708 Kč





  • Acana Heritage Adult Large Breed 2 x 17 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 620 Kč

    3 780 Kč





  • ACANA HERITAGE LIGHT & FIT 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    2 628 Kč

    2 708 Kč





  • Acana Wild Coats 2 x 17 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 886 Kč

    4 136 Kč





  • Acana Dog Sport Agility Heritage 2x17 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 684 Kč

    3 834 Kč





  • Acana Regionals Grasslands Dog 2 x 11,4kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 632 Kč

    3 782 Kč





  • Acana Regionals Ranchlands Dog 2 x 11,4kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 752 Kč

    3 892 Kč





  • Acana Regionals Pacifica Dog 2 x 11,4kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 436 Kč

    3 576 Kč





  • Orijen Originál 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 666 Kč

    3 816 Kč





  • Orijen puppy 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 778 Kč

    3 928 Kč





  • Orijen Puppy Large 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 776 Kč

    3 926 Kč





  • Orijen regionál red 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    4 762 Kč

    4 962 Kč





  • Orijen 6 fish dog 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    4 376 Kč

    4 526 Kč





  • Orijen senior dog 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    3 786 Kč

    3 926 Kč





  • Orijen fit & Trim dog 2 x 11,4 kg. DOPRAVA ZDARMA


    4 166 Kč

    4 346 Kč





  • ACANA GRASS-FED LAMB 2 x 17 kg. DOPRAVA ZDARMA


    4 834 Kč

    5 134 Kč




  • Další akční nabídky ->

Výrobci

Nedávné objednávky (+)

Zobrazit všechny ->

Novinky

Žádné novinky